Fortnite: High Stakes met skins en esportsmogelijkheden

Het High Stakes-evenement is live op Fortnite en is tot nu toe de meest complete LTM-toevoeging aan de battle-royale game.

In de meest recentelijk toegevoegde LTM neem je het als team op tegen andere teams om een kluis open te breken en een juweel in de vorm van een lama te stelen. Daarna moet je zo snel mogelijk bij een busje zien te komen om te ontsnappen, de gamemodus heet toepasselijk The Getaway.

High Stakes werd samen met een nieuwe skinlijn toegevoegd aan de battle-royale game, als Wild Card kan je in stijl de kluis overvallen. Bovendien kan je een hele Wild Card-squad opzetten waar iedereen een andere soort kaart op zijn masker heeft. Er zijn niet alleen nieuwe skins maar ook een glider, spray en een pickaxe.

Fortnite heeft bewezen dat het zichzelf interessant genoeg kan houden om de community vast te houden. Met deze nieuwe gamemodus zien we ook hoe er op verschillende manieren gekeken kan worden naar een esportsvariant van de game. The Getaway kan een discipline worden binnen de Fortnite-esport, en wellicht is Epic Games bezig met nieuwe spelmodi voor toekomstige updates.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke886 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.