Cover-afbeelding

Fortnite: Epic Games geeft update over uitbetalingen

Epic Games geeft een update aan spelers die zeggen dat ze nog niet werden uitbetaald na de winst van een competitie. Het gaat onder meer om Fortnite Online Opens en andere toernooien.

Volgens de ontwikkelaar en uitgever van Fortnite wordt er een oplossing geboden voor deze problemen en zullen spelers een notificatie krijgen voor wanneer ze uitbetaald worden. Een deel daarvan bestaat uit een speciale pagina waarbij spelers makkelijk kunnen volgen wat ze precies verdienden en waaraan.

Afbeelding voor artikel Fortnite: Epic Games geeft update over uitbetalingen

Die nieuwe 'tracker' geldt enkel voor competities na april 2019, de voorgaande competities zullen via het oude systeem afgewerkt worden. Het geeft de spelers in ieder geval een beter overzicht over wat ze kunnen verwachten en zal wat onwetendheid wegnemen.

Toch lijken spelers niet tevreden te zijn met de ontwikkelingen omdat de meesten claimen nog te wachten op het beloofde geld, voordat ze hun uitbetaling hebben gekregen, zal dat sentiment niet snel veranderen.

Check hier alvast het volgende Event dat Epic Games in petto heeft , het gaat om een crossover tussen Fortnite en Stranger Things. Ook werd er tijdens de laatste patch een Proximity Grenade Launcher aan de game toegevoegd, daar lees je hier alles over . Check ook al hoe Airwaks en RL Grime het Fortnite Pro Am-toernooi wonnen en lees alles over de Chug Splash en Prop Hunt-mode voor creative!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.