Cover-afbeelding

Fortnite: Drum Shotgun en Revolver stats onthuld

Dataminers hebben files van Fortnite's komende patch v9.30 ontdekt die beelden en stats van de nieuwe Drum Shotgun en the Revolver onthullen. Epic Games reageerde nog niet.

Wanneer er een nieuwe Fortnite-update op het programma staat zijn de dataminers druk aan het graven en ook deze keer stuitten ze op nieuws. De bestanden van twee nieuwe wapens zijn ontdekt met de stats en beelden, het gaat om The Drum Shotgun en The Revolver.

Lucas7yoshi lekte de Drum Shotgun en stelde dat het wapen in Common, Uncommon en Rare te verkrijgen is. De damage is tussen de 4 en 5 per seconde met een snelheid van 4 per seconde, de herlaadsnelheid ligt tussen de 4,3 en 4,7 seconden en elk magazijn telt twaalf kogels. Een andere miner, KrispyLeaks postte beelden op Twitter.

Dezelfde miner lekte ook de stats van The Revolver, een remake van de oude Revolver die momenteel in de Vault zit. Dit wapen komt in Epic en Legendary-soorten en heeft een vuursnelheid van 1,5 per seconde met een herlaadsnelheid van 1,8 tot 1,9 seconden afhankelijk van de zeldzaamheid. De Epic-versie doet 63 damage en de Legendary 66, KrispyLeaks wist ook van dit wapen een filmpje te vinden.

De geruchten zeggen dat het item tijdens het 12 Days of Summer Event in de game wordt gebracht. Ook werd er tijdens de laatste patch een Proximity Grenade Launcher aan de game toegevoegd, daar lees je hier alles over . Check ook al hoe Airwaks en RL Grime het Fortnite Pro Am-toernooi wonnen en lees alles over de Chug Splash en Prop Hunt-mode voor creative !

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.