Cover-afbeelding

Fortnite: Cattus Event met hints naar Season 10 en een jetpack?

Fortnite's Cattus-posters zijn onthuld met mogelijke tips naar Season 10, er wordt echter niets gezegd over het monster dat de map vernield achterliet. Wordt er een jetpack in de game gebracht?

Jetpacks en Oorlog?

Er zijn suggesties geweest dat het Cattus Event in Fortnite te maken zou hebben met de release van de nieuwe Godzilla: King of the Monsters. Een enorm monster dat in het ijs vast zat is namelijk ontsnapt en liet enorme pootafdrukken achter her en der.

Fortnite season 10 promo posters cattus event godzilla monster

Nu is er echter promomateriaal gelekt voor het Cattus-evenement met mogelijk de grootste tip voor het tiende seizoen van Epic Games' battle royale. Smithstirinipostte drie posters op Reddit die allen geïnspireerd lijken op propaganda-posters uit de Tweede Wereldoorlog. Bovendien onthullen de posters mogelijk het Jetpack-item in de game.

Eerder kwamen er bovendien een aantal militaire gebouwen in de game die wellicht hint op een op oorlog-geïnspireerd thema. Of deze afbeeldingen daadwerkelijk gebruikt zullen worden, wachten we nog af.

Check hier nog de stats van het nieuwe Revolver en de Drum Shotgun en bekijk hier de Proximity Grenade Launcher en waarom jij daar naar op zoek moet!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.