Cover-afbeelding

Fortnite x Batman opgedoken in data met Gotham City en Batarang

Fortnite gaat weer een samenwerkingsevenement houden, ditmaal met Batman op Batman Day op 21 september. Dataminers ontdekten de het 'Caped Crusader' Event in de code van Fortnite.

Batarangs die blijven hangen!

Volgens Lucas7yoshi krijgt Tilted Town een flinke makeover en gaat die als mini Gotham City, Batman's thuisstad, zal dienen. Het zou ook kunnen dat de Rift Zone die in Season 10 als Wilde Westen diende wordt omgetoverd tot Gotham, we zullen het zien.

Naast de hints en tips over Batman-achtige locaties op de map van de battle royale, zijn er ook wapens en gadgets gespot. Wat het meeste in het oog sprong was de iconische Batarang van de vigilante, zijn boemerang in de vorm van een vleermuis. Daarnaast zag de leaker een Grapnel Gun en staat er te lezen dat er twee andere, nieuwe gadgets of wapens verwacht worden.

Ook werden de nieuwe cosmetische items onthuld, het lijkt om twee nieuwe gliders te gaan (hoe kan het ook anders) en een spray. De vraag rijst echter of we de Joker ook terugzien in dit crossover Event, zijn standalone DC-film komt namelijk ook bijna uit.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.