Cover-afbeelding

FIFA 20: Web App komt vandaag uit

De FIFA 20 Web App komt vandaag uit, spelers kunnen zo al eerder aan hun Ultimate Team beginnen te bouwen en te handelen. FIFA 20 wordt volgende week uitgebracht.

Wie eerst komt...

EA Sports vertelde dat de Web App 'ergens vandaag' uitgebracht zal worden, als we afgaan op wanneer de app de voorbije jaren werd uitgebracht, verwachten we dat het om een uurtje of 19:00 zal zijn.

fifa 20 ultimate team web app companion app squad building challenge

Voor de release van de FIFA 20 EA Early Access kunnen alle fans van de Ultimate Team spelmodus zich inloggen op de FUT Web App en de fundering beginnen te leggen voor hun eigen Ultimate Team. In de Webapplicatie kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun startteam al zien, verschillende packs openen en challenges volbrengen (ja, er zijn al Squad Building Challenges), ook kunnen ze handelen op de transfermarkt.

Voor diegenen die vroeger aan de slag kunnen via EA Early Access is het bovendien een manier om de speeltijd te optimaliseren omdat je geen uren moet puzzelen voor de perfecte Chemistry. Deze editie is anders omdat de Web App tegelijk met het eerste Team of the Week uitkomt, de in-form-spelers worden om 16:00 onthuld.

Lees hier alles over de demo voor FIFA 20 en bekijk hier al wie de beste Nederlanders en Belgen in de game zijn.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.