Cover-afbeelding

FIFA Ultimate Team: Ziyech en Weghorst in TOTW

Het 36e Team of the Week van FIFA Ultimate Team heeft Hakim Ziyech in-form en ook Wout Weghorst krijgt een plek in de selectie.

FIFA TOTW 36 is uitgebracht en uit de Eredivisie heeft Hakim Ziyech het in de selectie gehaald, hij werd nog gestemd tot Ajacied van het seizoen nadat Ajax landskampioen werd. De Marokkaanse middenvelder heeft 91 als rating en zijn passing 93 en dribbelen 91 springen direct in het oog. De overige stats zijn indrukwekkend met 88 schieten, 86 snelheid, 77 fysiek en 65 verdediging.

Afbeelding voor artikel FIFA Ultimate Team: Ziyech en Weghorst in TOTW

Buiten Ziyech staat oud-Eredivisie-speler Wout Weghorst in de spits met een mooie 86-rated kaart. De Nederlander komt momenteel uit voor VFL Wolfsburg en maakte daar indruk, als een echte spits heeft hij 88 schieten en 90 fysiek. Mooie stats voor de Nederlandse international.

Er zitten uiteraard nog een heleboel andere topspelers in het 36e Team of the Week, vooral Ben Yedder 87, Donnarumma 90, Pépé 89 en Koulibaly 93 hebben flinke upgrades gekregen.

Check hier het Community Team of the Season met vier Eredivisie-spelers erin, ook kwam het Premier League TOTS al uit met twee Nederlanders erin en oud-Feyenoorder Nordin Amrabat zit ook in een TOTS.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.