Cover-afbeelding

FIFA Ultimate Team: Robin van Persie met End of an Era-kaart

Na het afscheid van Robin van Persie als voetballer heeft EA hem geëerd met een zogenaamde 'End of an Era'-kaart, een mooie FIFA Ultimate Team-kaart voor je Nederlandse selectie.

Robin van Persie heeft afgelopen weekend afscheid genomen van het betaalde voetbal na de wedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag. Het voetbalicoon heeft zijn stempel gedrukt op de recente voetbalgeschiedenis met prachtige doelpunten voor onder meer Arsenal, Manchester United en het Nederlandse elftal. Bovendien was hij één van de smaakmakers van de Eredivisie in zijn laatste periode bij de Rotterdammers, ook EA erkent dat en geeft hem een eigen afscheidscadeau in de vorm van een mooie FUT-kaart.

Dit bericht bekijken op Instagram 🎁 Wil jij een van deze #EndOfEra-kaarten gesigneerd door @robinvanpersie winnen? 🤩⁣ ⁣ Alles wat je moet doen is:⁣ • Tag 3⃣ vrienden⁣ • Volg @e_feyenoord Een bericht gedeeld door 433NL (@433nl) op 12 Mei 2019 om 10:03 (PDT)

De End of an Era-kaart van RVP is 92 overall en zet hem, natuurlijk, op de spitspositie. Zijn snelheid is 83, schieten 96, dribbelen 90, passen 84, fysiek 88 en ten slotte verdediging 43. Dat zijn mooie stats die ons herinneren aan de prachtige momenten die van Persie ons en de rest van de wereld heeft laten beleven.

Nu Robin van Persie deze mooie kaart heeft gekregen, kan je een knap Eredivisie-elftal maken in FIFA Ultimate Team met de spelers die in het Community Team of the Season zaten. Ook kregen verschillende Ajacieden, en andere Nederlanders, een flinke upgrade in het Team of the Knockout Stage van de Champions League.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.