Cover-afbeelding

FIFA Ultimate Team: EFL Team of the Season

Het English Football League Team of the Season is uitgebracht voor FIFA 19, de beste spelers van de League One en League Two werden beloond.

De komende weken gaat Electronic Arts alle Teams of the Season onthullen, eerder werd het Community TOTS al vrijgegeven met vier Eredivisie-spelers erin. Nu is het tijd voor de English Football League One en Two, oftewel de eerste en tweede divisie in Engeland.

De kaarten zijn beschikbaar in packs en sommigen kan je verdienen aan de hand van Squad Building Challenges en Weekly Objectives. Tot vrijdag kan je deze selectie nog in de packs terugvinden, dus als je hebt gespaard voor een atypisch maar cool team, kan je de packs nog even binnenslepen.

Afbeelding voor artikel FIFA Ultimate Team: EFL Team of the Season

De beste kaart van de 23-koppige selectie is die van Pablo Hernández, de Spaanse rechtsmidden van Leeds United heeft een 88-rating en sterke aanvallende stats. Andere spelers die de moeite waard zijn om te vermelden zijn onder meer Jarrod Bowen van Hull City als RM met 88 overall, John McGinn van Aston Villa als CM van 87 en Teemu Pukki van Norwich City als spits met 86 overall.

Afbeelding voor artikel FIFA Ultimate Team: EFL Team of the Season

FIFA-fans zullen zich Aaron McGeady nog herinneren, niet alleen van de McGeady Spin, als superwinger van de oudere games, nu kan je hem via een Squad Building Challenge verdienen. Lees hier alles over de End of an Era-kaart die Robin van Persie kreeg na zijn laatste professionele wedstrijd.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.