Cover-afbeelding

FIFA TOTY: drie spelers met een rating van 99

Nadat EA bekendmaakte welke elf spelers het hebben gehaald in het community Team of the Year, TOTY, hebben de spelers nu hun stats gekregen.

We beginnen achterin met David de Gea op doel. De Manchester United goalie blinkt in zo wat alles uit, al zijn stats zijn boven de 90 op snelheid na. Reflex is de allerhoogste stat van de Spanjaard met 98.

Afbeelding voor artikel FIFA TOTY: drie spelers met een rating van 99

De verdediging is ook niet de minste, we beginnen van de linksbackpositie met Marcelo. De Braziliaanse superster heeft met een algemene 94-rating een prachtige kaart voor elk La Liga-team.

Links centraal vinden we onze eigen Virgil van Dijk terug, de Liverpool-sterkhouder heeft maar liefst 97 fysiek en is erg snel.

Naast van Dijk neemt Sergio Ramos plaats als vaste gast bij het TOTY, de Spanjaard blinkt uit in het pure verdedigen, 98. De laatste verdediger is ook van Real Madrid, Raphaël Varane krijgt een CB-kaart met mooie stats.

Afbeelding voor artikel FIFA TOTY: drie spelers met een rating van 99

Op het middenveld schittert de Kroaat, Luka Modric. Met een algemene rating van 99 en diezelfde stats voor dribbelen en passing, misstaat de Ballon D'Or-winnaar niet in het team. Hij wordt vergezeld door Kevin De Bruyne die eveneens een 99 passing score kreeg en N'Golo Kanté die eigenlijk overal op het middenveld uit de voeten kan.

Afbeelding voor artikel FIFA TOTY: drie spelers met een rating van 99

De aanval was een mindere verrassing met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo erbij, die beiden een algeme score hebben van 99. De nieuwkomer is Kyllian Mbappé die langs elke verdediger scheert met zijn 99 snelheid en 97 dribbbelen.

EA heeft het team niet gekozen, dat werd door de community gedaan. Check hier alle kanshebbers, ook kan je hier nog stemmen op de reservespeler.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.