Cover-afbeelding

FIFA Team of the Year: Community Squad met vier Eredivisie-spelers

Nícolas Tagliafico, André Onana, Steven Bergwijn en Martin Ødegaard hebben het uit de Eredivisie geschopt tot het FIFA Team of the Year, de Community Squad.

Maar liefst vier spelers uit de Eredivisie staan in het Community TOTS van FIFA Ultimate Team, dat is een selectie met 23 van de meest constante spelers over het hele seizoen bekeken. Dit Team of the Season bestaat uit spelers die goed presteerden in het seizoen maar geen in-form-kaart kregen.

Dit bericht bekijken op Instagram Wát een kaarten 👀🔥 Een bericht gedeeld door 433NL (@433nl) op 10 Mei 2019 om 1:13 (PDT)

We overlopen alle Eredivisionisten even te beginnen bij doelman André Onana van Ajax, met een rating van 88 hoef je niet meer verder te zoeken naar een doelman voor je Eredivisie-squad. De Kameroener blinkt uit in duiken (90), schieten (93) en zijn reflexen (87) en handling (86) zijn niet mis.

We gaan verder met Ajax-linksback Nícolas Tagliafico, hij kreeg een ongekend hoge kaart met 92 als algemene rating. De Argentijn zou met zijn stats overal op het veld kunnen staan maar met zijn snelheid (97), verdedigen (93) en fysiek (87) schaart hij zich bij de beste backs in FIFA 19. Martin Ødegaard werd ook beloond voor zijn goede seizoen bij Vitesse, de Noor staat rechtsmid met 85 overall. Zijn passing (88) en dribbelen (87) springen in het oog en zijn overige stats zijn een mooie upgrade van zijn gewone kaart.

Afbeelding voor artikel FIFA Team of the Year: Community Squad met vier Eredivisie-spelers

Ten slotte kreeg PSV's Steven Bergwijn als linksvoor een TOTS-kaart van 87. De snelle (96) rechtspoot heeft een uitstekende dribbel in huis (91) en kan na zijn actie kiezen voor een schot (86) of een splijtende pass (83).

Behalve de Eredivisie-spelers zijn er een heleboel andere toppers in het team terug te vinden waaronder Zlatan Ibrahimović, Toby Alderweireld, Yannick Carrasco, Sébastien Haller en Sergio Busquets. Check de volledige selectie hier. Kijk ook al naar het laatste TOTW met Hazard en Kompany erin.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.