Cover-afbeelding

FIFA 20 en FIFA Street VOLTA onthuld op de E3 2019

EA onthulde FIFA 20 en FIFA Street Volta op de E3 2019 tijdens het jaarlijkse EA Play. De terugkeer van FIFA Street kwam voor velen als een verrassing.

Electronic Arts verraste FIFA-fans met de aankondiging van een nieuwe FIFA Street genaamd VOLTA. Dat gebeurde op de E3 2019, een van de grootste gamebeurzen ter wereld, tijdens EA Play waar ook FIFA 20 werd onthuld.

FIFA 20 wordt een belangrijke titel voor EA Sports nadat er genoeg kritiek werd geuit op FIFA 19, niet in de minste mate door esporters die vinden dat er te veel 'geluk en pech' in de game zit. Het is alvast hoopvol dat de VOLTA-mode bij de nieuwe FIFA-titel gaat horen en niet als aparte game wordt uitgebracht. Het wordt een mode in FIFA 20 waarbij je een eigen personage kan maken en online straatvoetbal kan spelen.

Afbeelding voor artikel FIFA 20 en FIFA Street VOLTA onthuld op de E3 2019

Wat ook nieuw is, is dat VOLTA je ook toestaat om een vrouwelijke speler te maken, verder gaat de 'customization' een stap verder dan in vorige FIFA-titels. Je kan bijvoorbeeld tattoeages kiezen, kledij en er zijn verschillende emotes vrij te spelen. VOLTA klinkt alvast veelbelovend en we kunnen niet wachten tot er een competitie van wordt gemaakt.

Afbeelding voor artikel FIFA 20 en FIFA Street VOLTA onthuld op de E3 2019

De onthulde modes van de nieuwe Street-mode zijn 3v3 Rush (zonder doelmannen), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professional Futsal. Om dat te kunnen realiseren worden er verschillende velden/stadions gemaakt voor elke mode. Sommigen met muren om mee te spelen, sommigen zonder.

De officiële releasedatum van FIFA 20 is traditiegetrouw in september, de 27e komt de voetbalgame uit en fans die over EA Access beschikken, kunnen een week eerder beginnen op 19 september.

Check hier alle andere selecties van de Team of the Season-reeks: Premier League , English Football League , Liga Nos , Community TotS met Bergwijn en drie andere Eredivisionisten , SüperLig , Saudi League met Nordin Amrabat , Bundesliga met Axel Witsel en check ook al het beste Nederlandse Ultimate Team dat je in FIFA kan maken en het Eredivisie TOTS.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.