Cover-afbeelding

FIFA 19 Ultimate Team viert tienjarig bestaan

FIFA Ultimate Team bestaat tien jaar en gaat dat vanaf vandaag vieren, tien dagen lang kunnen spelers speciale Birthday-items verdienen.

Voor de tiende verjaardag van FIFA Ultimate Team komen er een aantal bijzondere items uit in de game. Zo staat er een Birthday Squad op het veld met spelers die je in packs kan winnen, komen er speciale Anniversary Players in de game, worden nieuwe Squad Building Challenges ingevoerd en zijn er dagelijkse Happy Hour-packs.

Afbeelding voor artikel FIFA 19 Ultimate Team viert tienjarig bestaan

De Birthday Squad gaat 21 spelers tellen en wordt ergens vandaag verwacht, daarnaast komen er nog negen spelers uit die je alleen maar via SBC's kan verdienen. Ook komen er Birthday Kits in de game.

EA bevestigde dat er zeven bijzondere items beschikbaar worden gesteld die te maken hebben met memorabele FIFA UT-kaarten van de laatste tien jaar. Van de 21 spelerskaarten zijn er tien Prime Icon Moments, 6 Birthday en 5 Anniversary-spelers.

Afbeelding voor artikel FIFA 19 Ultimate Team viert tienjarig bestaan

FIFA Ultimate Team is één van de populairste FIFA-gamemodes die sinds FIFA 09 in de game zitten. Je bouwt er dmv spelerskaarten een selectie waarmee je online tegen andere spelers speelt voor coins én om in hogere divisies te komen. Bovendien is er wekelijks een Team of the Week met de beste spelers van het afgelopen weekend.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.