Cover-afbeelding

FIFA 19 TOTW: Huntelaar, De Bruyne en Nainggolan zijn in-form

Het FIFA 19 Team of the Week voor de Ultimate Team-mode is uitgebracht met maar liefst twee Belgen en een Nederlander, Kevin De Bruyne, Radja Nainggolan en Klaas-Jan Huntelaar zijn erbij.

Het 31e Team of the Week is uitgebracht voor FIFA 19s online Ultimate Team-mode, de 23-koppige selectie heeft twee Belgen en een Nederlander. Kevin De Bruyne verdient zijn in-form kaart meteen door zijn topprestaties die hij bij Manchester City levert, hij was een tijd geblesseerd maar maakt zijn terugkeer af met een plekje in het TOTW.

Afbeelding voor artikel FIFA 19 TOTW: Huntelaar, De Bruyne en Nainggolan zijn in-form

KDB krijgt een 92-rated CM-kaart en hij schittert op zo goed als elk vlak, vooral zijn dribbelen 88, passing 93 en zijn schieten 87 springen in het oog. Maar met 79 snelheid en 79 fysiek kan hij de bal beschermen en, indien nodig, heroveren op het middenveld. Toch is het de andere Belg, Radja Nainggolan, die daar de meester in is.

Afbeelding voor artikel FIFA 19 TOTW: Huntelaar, De Bruyne en Nainggolan zijn in-form

Voor een defensief ingestelde middenvelder is Nainggolan de ideale kandidaat, toch heeft hij een CAM-kaart gekregen, maar met zijn stats past hij overal. Overall verdient de Inter Milan-speler 87, maar qua stats is hij veel gebalanceerder dan zijn landgenoot. Met maar liefst vijf van de zes stat boven de 80, waarbij snelheid 78 de enige daaronder is, lijkt Radja ideaal in je Serie A-team. Hij heeft 85 voor dribbelen, verdedigen en fysiek, schieten 83 en passen 82 is meer dan behoorlijk.

Ten slotte hebben we Klaas-Jan Huntelaar als Ajax-spits in de selectie zitten, de aanvaller heeft een 81-rated spitskaart verdient na Excelsior. Als echte killer die hij is, heeft hij 84 schieten en 74 fysiek. Check hier hoe het vorige Team of the Week eruit zag. Bovendien verdiende Johan Cruijff een Prime Icon Moments-kaart.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1107 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.