Cover-afbeelding

FIFA 19: LATAM TOTS met Mena, Gignac en Guzmán

FIFA 19 Ultimate Team heeft het Latin American Team of the Season uitgebracht met een paar superkaarten erbij. Doelman Guzmán 91, RM Mena 94 en ST Gignac 93 bijvoorbeeld.

De eenentwintigkoppige selectie bevat een aantal topspelers die uit de verschillende Zuid-Amerikaanse voetbalcompetities komen. Atlético Nacional, River Plate en Racing Club de Avellaneda zijn een aantal van de hofleveranciers, wij zetten de beste spelers voor je op een rijtje.

Afbeelding voor artikel FIFA 19: LATAM TOTS met Mena, Gignac en Guzmán

Doelman Guzmán 91, RM Mena 94, ST Gignac 93 en ST López 91 zijn alle spelers die een rating boven de 90 hebben. De Colombiaan Cardona krijgt als CAM een rating van 90, er is geen enkele speler die lager scoort dan 85.

Check hier alle andere selecties van de Team of the Season-reeks: Ligue 1Eredivisie , Premier League , English Football League , Liga Nos , Community TotS met Bergwijn en drie andere Eredivisionisten , SüperLig , Saudi League met Nordin Amrabat , Bundesliga met Axel Witsel en check ook al het beste Nederlandse Ultimate Team dat je in FIFA kan maken .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.