Cover-afbeelding

FIFA 19: Eredivisie Team of the Season is erg Amsterdams

Het Eredivisie Team of the Season van FIFA 19 Ultimate Team is uitgebracht en zes van de elf spelers zijn Ajacieden, El Khayati is de enige speler die niet bij de traditionele top 3 speelt.

De beste Eredivisie-spelers zijn uitgebracht in het Eredivisie TOTS van FIFA Ultimate Team. Er zitten vooral Ajacieden in de selectie wat niet gek is na het ongekend goede seizoen dat de Amsterdammers draaiden, daarna levert PSV de meeste spelers af en Robin van Persie is de enige Feyenoorder in het team.

Onana 88, de Ligt 95 en Blind 92 vormen het hart van de verdediging en worden geflankeerd door PSV'ers Dumfries 90 en Angelino 88. Op het middenveld staan Ziyech 96, de Jong 95, Tadic 95 en El Khayati 87. Ten slotte hebben we de twee beste spitsen van de Eredivisie voorin staan, Luuk de Jong 91 en Robin van Persie 94, die ook al een afscheidskaart kreeg voor zijn End of an Era. Check alle stats hieronder.

Afbeelding voor artikel FIFA 19: Eredivisie Team of the Season is erg Amsterdams

Check hier alle andere selecties van de Team of the Season-reeks: Premier League , English Football League , Liga Nos , Community TotS met Bergwijn en drie andere Eredivisionisten , SüperLig , Saudi League met Nordin Amrabat , Bundesliga met Axel Witsel en check ook al het beste Nederlandse Ultimate Team dat je in FIFA kan maken .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.