Cover-afbeelding

F1 2018 wordt komende zomer uitgebracht

Op vrijdag 24 augustus wordt F1 2018 uitgebracht tijdens het BELGIAN GRAND PRIX-weekend op het bekende Francorchamps-circuit.

Codemasters brengt een nieuwe versie uit die de spelers, naar eigen zeggen, dieper dan ooit gaat onderdompelen in de wereld van de Formule 1. Concrete uitbreidingen en verbeteringen worden nog niet genoemd, maar de ontwikkelaar zegt te hebben geluisterd naar het commentaar van de community.

"De afgelopen jaren hebben we nauw contact onderhouden met onze fans om te begrijpen wat zij belangrijk vinden”, vertelt Paul Jeal, F1-franchisedirecteur van Codemasters. “De Career-stand wordt verder uitgebreid en we voegen ook meer klassieke auto's toe. Er komen nog andere verbeteringen die we in de loop naar de lancering zullen onthullen”, besluit hij.

F1 2018 zal alle officiële teams, coureurs en circuits van het seizoen 2018 gaan bevatten. We kunnen ons dus verheugen op een team Red Bull met onze eigen Max Verstappen of juist een carrière bij Mercedes waar je met Lewis Hamilton het circuit mag betreden. F1 2018 komt uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.