Carniball met nieuwe Icons en Squad Building Challenges

FIFA 19's Carniball heeft eem reeks geupgrade spelers uitgebracht waaronder Prime Icon Moments en een volledige selectie waar Alderweireld en Mertens in zitten.

De FIFA 19 Carniball-update viert carnaval over heel de wereld, na de komst van Prime Icons, is nu een volledige selectie uitgebracht. Dries Mertens en Toby Alderweireld worden beloond met een prachtige kaart, maar ook Neymar en Icardi zijn niet verkeerd.

Omdat carnaval een groot feest is in België, Binche, hebben twee Belgische voetballers een Carniball-kaart verdiend. Toby Alderweireld krijgt een 90-rated kaart en blinkt uit in verdedigen (92) en fysiek (82) bovendien kunnen snelle aanvallers er niet zomaar langs, snelheid (70).

Ook Dries Mertens heeft een knappe kaart gekregen, 91 overall met 93 snelheid en 94 dribbelen. Met deze CF dribbel je de ruimte in voor het schot, want zijn schieten is buitengewoon, 88.

Naast de twee Belgen in het team, zijn er ook twee andere Belgen te verkrijgen via Squad Building Challenges. Vincent Kompany verdiende een Flashback-kaart van 91 overall, Anthony Limbombe kennen we nog van zijn tijd bij NEC Nijmegen en krijgt een Carniball-kaart van 86.

Eerder werd al bekend welke Prime Icon Moments naar de game toe zouden komen en ook hebben we kunnen genieten van Nederlanders in het afgelopen Team of the Week .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.