Cover-afbeelding

Call of Duty: Modern Warfare trailer geteased door Narrative Director

De Call of Duty: Modern Warfare-trailer is geteased door de Narrative Director van Infinity Ward, Taylor Kurosaki. Via Twitter liet hij weten dat een trailer dichtbij kan zijn.

Tease van een teaser

Fans van Call of Duty wachten ongeduldig op de releasedatum van de 'back to basics'-titel in de gamereeks, ontwikkeld door Infinity Ward en uitgegeven door Activision. Recentelijk werd de 2v2 mode Gunfight uitgebracht als exclusieve Alpha en het lijkt erop dat we de eerste Story Trailer kunnen verwachten.

Taylor Kurosaki reageerde via Twitter op een tweet van een fan die hem om een trailer vroeg voor de verhaalgedreven campaign van Modern Warfare. Kurosaki reageerde met een korte “Ok, sounds good.” Daarna ging een andere gebruiker daarop in met de vraag “Tonight?” waarop Kurosaki antwoordde: “Hold on, let me check...”

De trailer kwam nog niet uit, maar het lijkt erop dat we niet langer hoeven te wachten op een nieuwe glimp van Captain Price en wellicht andere bekende personages.

Eerder ging Infinity Ward ook in op de geruchten rondom microtransacties én loot boxes in Modern Warfare. Verder lees je hier hoe de aim assist werkt in de multiplayer en is MW niet gemaakt voor esports.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.