Cover-afbeelding

Call of Duty: Modern Warfare onthult eerste Multiplayer-beelden

De eerste beelden van Call of Duty: Modern Warfare zijn onthuld en we hebben een Gillie Suit én een Juggernaut gespot op de E3 2019.

Tijdens de E3 Coliseum werden de eerste beelden van de multiplayer voor Modern Warfare onthuld, dankzij de nieuwe engine van de game is dit een échte upgrade van CoD 4 MW. We krijgen een sluipschutter te zien die in een volledig Gillie Suit in de bosjes ligt, ook draagt hij een sluier waardoor het gelaat verborgen blijft. De sniper die hij hanteert is bovendien uitgerust met een geluidsdemper.

Afbeelding voor artikel Call of Duty: Modern Warfare onthult eerste Multiplayer-beelden

Volgens Infinity Ward biedt de nieuwe Engine de mogelijkheid om realistische beweging van de kleren te genereren. Wanneer je beweegt, zal het pak realistisch meebewegen en dat geldt ook voor de andere accessoires zoals de sluier of de camouflage op het wapen.

Afbeelding voor artikel Call of Duty: Modern Warfare onthult eerste Multiplayer-beelden

In een volgende afbeelding krijgen we een Juggernaut te zien, dat is een hint naar de Special Ops-mode die hoogstwaarschijnlijk in de game komt in plaats van een zombie-mode. Ten slotte werd er ingegaan op de campaign die je als twee personages zal spelen, de eerste is een Britse sergeant die samen met Captain Price op pad gaat en de tweede helft speel je als een CIA-agent in het Midden Oosten.

Lees hier al over de Special Ops-mode die deel uit gaat maken van de Call of Duty World League en bekijk ook waarom er niet voor zombies is gekozen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.