Cover-afbeelding

Battlefield V: Operation Firestorms map heet Halvoy en is enorm

Battlefield V: Operation Firestorm lijkt dicht bij een release te zijn, EA onthulde de map en die is maar liefst tien keer groter dan de grootste multiplayer-map, Hamada.

Battlefield V: Operation Firestorm is de battle royalemode die deze maand verwacht wordt voor EA's shooter. Met wat vertraging lijkt de mode dan toch zijn intrede te maken in de immersieve Tweede Wereldoorlogervaring. Wij zetten eerder al alles voor je op een rijtje.

DICE en EA maakten de speelmap al bekend en die is tien keer zo groot als Hamada, de uitgestrekte woestijnmap in de multiplayer. Tien keer zo groot, dat kan erop wijzen dat de nadruk ligt op gameplay met alle voertuigen die we kennen uit BF5. De map heet Halvoy en een Reddit-gebruiker berekende dat die zo'n twaalf vierkante kilometer groot is.

Lekkermakerij

Tijdens de prerelease gamesessie in Stockholm vertelden de ontwikkelaars ons dat ze hun eigen invulling wilden geven aan een Battlefield-battle royale en de grootte van de map lijkt daar de eerste stap in te zijn. Er werd verteld dat 64 spelers in een game zitten en dat moet te spelen zijn in solo en squad-modes.

Afbeelding voor artikel Battlefield V: Operation Firestorms map heet Halvoy en is enorm

Operation Firestorm wordt verwacht op 25 maart, we gaan dan zien of mensen willen betalen voor een battle royale van Battlefield. Al lijkt het erop dat die uniek genoeg is om in ieder geval de interesse van een groep spelers te wekken.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.