Cover-afbeelding

Avengers: Endgame en Fortnite wellicht nieuwe crossover

Fortnites Creative Director, Donald Mustard, heeft gehint op een mogelijke samenwerking tussen Epic Games en Avengers: Endgame.

De Creative Director van Epic Games, Donald Mustard, heeft getweet naar Robert Downey Jr. die in een Fortnite-shirt verscheen. Epic Games' manager schreef er de volgende caption bij: “Ziet er goed uit Robert Downey Jr. Tot snel!” wat heeft geleid tot de geruchten dat er wellicht een Iron Man-crossover naar Fortnite toe komt.

Voor de release van Avengers: Infinity War werd er een Limited Time Mode in de battle royale gebracht waarbij één speler in een game als Thanos kon spelen door zijn Gauntlet op te pikken. Als Thanos beschikte de speler over bijzondere krachten en kon de hele map zien waar die zich bevond. Wellicht komt er nu een soortgelijk evenement waar Iron Man centraal staat.

Eerder werd al geteased dat de Infinity Gauntlet LTM voor een korte periode terugkeert naar de battle royale lees bovendien alles over de Fortnite World Cup waar de kwalificatiewedstrijden voor zijn begonnen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1073 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.