Cover-afbeelding

Apex Legends seizoen 1: Wild Frontier komt vandaag met battle pass

Apex Legends gaat het eerste seizoen vandaag om 18u openen met een battle pass én een nieuwe Legend, Octane. Wild Frontier is de naam.

Het eerste seizoen Apex Legends heet Wild Frontier en gaat vandaag om 18:00 van start, dat werd met een korte teaser bekendgemaakt op Twitter. Bovendien wordt bevestigd dat Octane de nieuwe Legend wordt die aan de speelbare personages wordt toegevoegd.

Wat heb je aan de battle pass? Het is vergelijkbaar met andere battle royalegames zoals Fortnite, je verdient skins, Apex packs en Stat Trackers. Na aankoop krijg je drie skins gratis en kan je de rest ontgrendelen door de game te spelen, de prijs is 950 Apex Coins. Hier kan je alles zien over de battle pass.

Afbeelding voor artikel Apex Legends seizoen 1: Wild Frontier komt vandaag met battle pass

Ook wordt het nieuwe seizoen ingeluid met de komst van Octane, de Legend die we hier al uitgebreid bespraken. De geruchten bleken te kloppen en Octane heeft abilities die hem laten spelen met zijn leven, letterlijk. Check hier waarom Apex Legends de nieuwe esportssensatie kan worden en ook hoe Wild Frontier werd geteased in-game.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.