Cover-afbeelding

Apex Legends Season 2: Respawn onthult details over draken, leviathans en meer

Respawn Entertainment heeft details onthuld over Apex Legends Season 2 met draken, leviathans en een officiële releasedatum.

De teases voor Season 2 van Apex Legends zijn duidelijk gestuurd door Respawn Entertainment, we zagen dat de leviathans die in het water om King's Canyon heen staan begonnen te wandelen en nu zijn er zelfs draken te zien die door het luchtruim heenvliegen. Dit is alles wat we al weten en we zetten het voor je op een rijtje:

Afbeelding voor artikel Apex Legends Season 2: Respawn onthult details over draken, leviathans en meer

De Flyers, zo heten draken in het Titanfall-universum, zijn momenteel niet aan te raken maar ze droppen wel loot. Het zou kunnen dat er een evenement aankomt dat rondom de draken draait, maar dat is slecht speculatie.

Zoals vermeld zijn de leviathans aan de wandel terwijl ze het hele Season One gewoon stil stonden in de zee rondom de map. Wat dat precies betekent is ook nog een mysterie, maar wellicht gaat een komend evenement over grote wezens.

Het is bevestigd dat Wattson de nieuwe Legend wordt in de game. Ze is in de ban van elektriciteit en wordt een hele sterke defensieve Legend als we afgaan op de abilities.

Afbeelding voor artikel Apex Legends Season 2: Respawn onthult details over draken, leviathans en meer

Tactical Ability: Perimeter Security - Connect nodes to create electrified fences that damage and slow enemies. Passive Ability: Spark of Genius - Ultimate Accelerants fully charge your Ultimate Ability, and standing near interception pylons boosts your Tactical Ability recharge. Ultimate Ability: Interception Pylon - Place an electrified pylon that destroys incoming ordnance and repairs damaged shields as long as it stands. (Max: 3)

De releasedatum voor Season 2 in Apex Legends is 2 juli, waarschijnlijk begint het seizoen met een nieuwe Battle Pass dus heb je je Season One Battle Pass nog niet uitgespeeld, heb je nu nog twee weken om dat te doen!

Lees hier alles over het Legendary Hunt Event en over de updates aangekondigd voor Season 2 .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.