Cover-afbeelding

Apex Legends Season 2 onthuld op de E3

EA maakte bekend dat het tweede seizoen van Apex Legends tijdens de E3 gamebeurs in Los Angeles wordt onthuld op 7 juni.

De eerste details van het tweede seizoen Apex Legends worden onthuld op de E3 tijdens de EA Play-conferentie van 7 juni. Dat bevestigde uitgever EA “We hebben grote plannen voor nieuwe Apex-content en richten ons volledig op nieuwe seizoenen en Battle Pass-content”, aldus Andrew Wilson, de CEO van Electronic Arts.

Afbeelding voor artikel Apex Legends Season 2 onthuld op de E3

De verwachting is dat het nieuwe seizoen begin juli van start gaat, wellicht helpt de nieuwe content de game om ietwat te stabiliseren. Sinds de release ging de battle royale van Respawn Entertainment naar ongekende hoogtes, maar momenteel zit het in een diep dal qua populariteit. Dat kan ook liggen aan de groeipijntjes waar een nieuwe game doorheen gaat in de beginfase na launch.

Ander groot nieuws is dat EA vertelde dat er een mobiele versie in ontwikkeling is voor Apex Legends, op die manier kan de Aziatische (en vooral de Chinese) markt aangeboord worden. Wellicht komt er positiever nieuws rondom de game sinds de negativiteit met betrekking tot te server-problemen, bugs met personages zoals Mirage en Gibraltar.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.