Cover-afbeelding

Apex Legends: Rewards en Ranked Mode voor Series 1 onthuld

Respawn Entertainment onthulde de Apex Legends Rewards voor het einde van Series 1. Spelers die de Ranked Mode speelden verdienen beloningen.

Ook esports wordt genoemd

Season 3 Apex Legends staat voor de deur en gaat Fire and Ice heten volgens leaks, ook wordt Crypto de nieuwe Legend en kan je uitkijken naar een nieuwe Battle Pass met challenges en de bijbehorende rewards.

apex legends

Wanneer een seizoen eindigt moet dat worden afgesloten op een passende manier, door de komst van Ranked Mode in Season 2 verdienen spelers nu een beloning op basis van hun prestaties in Series 1. Fans kunnen zich verheugen op een Charm en Badge met de hoogste rank die ze haalden, de ranks zijn als volgt: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond en Apex Predator.

Nieuwe beloningen zijn skydive trails die een nieuw uiterlijk geven aan de lijnen die je achterlaat wanneer je het skyship verlaat. In deze tweet kan je zien dat er bliksem achter de speler is, die is voor Apex Predators voorbehouden.

crypto

Ten slotte kondigde Respawn Entertainment aan dat het 500 duizend dollar vrijmaakt voor het Preseason van de esports-competitie Apex Legends. De deelnemers zijn voorlopig: NRG Esports, Natus Vincere, TSM, Virtus.pro, Team Secret, Fnatic, G2 esports en Sentinels.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.