Cover-afbeelding

Apex Legends met Twitch Rivals-toernooi

De pas uitgebrachte battle royalegame heeft nu al een toernooi voor de boeg, Apex Legends Twitch Rivals heeft bovendien een prijzenpot van 200 000 dollar.

Twitch Rivals en Apex Legends hebben samen de Apex Legends Challenge op touw gezet, 48 streamers strijden voor de eer én een deel van de prijzenpot. Het toernooi is opgedeeld in een Europese en een Amerikaanse variant, per regio is 100 000 dollar te verdienen.

Afbeelding voor artikel Apex Legends met Twitch Rivals-toernooi

De competitie wordt op twee dagen gespeeld, de eerste speeldag is komende week op 12 februari, de tweede speeldag is op 19 februari. Een aantal streamers zijn al bevestigd en onder meer DrDisrespect, shroud en DisguisedToast.

Afbeelding voor artikel Apex Legends met Twitch Rivals-toernooi

Hoe moet je eigenlijk een competitie houden voor battle royalegames? Apex Legends Challenge pakt het zo aan: Elke win levert je 5 punten op, per kill verdien je één punt. Acht teams van drie spelers proberen in een tijdspanne van vier uur zo veel mogelijk punten binnen te slepen.

Afbeelding voor artikel Apex Legends met Twitch Rivals-toernooi

De release van Respawn Entertainment's Apex Legends kende een stormachtig begin met meer dan één miljoen spelers binnen de acht uur

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1095 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.