Cover-afbeelding

Apex Legends: “Er komt een karrevracht aan content”

Een Apex Legendsontwikkelaar vertelde op zijn Twitter dat er een heleboel content naar Apex Legends toe komt, dat gebeurt na kritiek van de community op een gebrek aan extra content.

Respawn Entertainments Apex Legends kon de afgelopen weken steevast rekenen op kritiek, zij het over de battle pass die volgens sommigen niet voldoende was of over de problematiek rondom hitboxes en abilities van speelbare personages. De laatste kritiek werd geuit over het feit dat er te weinig extra content in de game verschenen zou zijn, daar is ontwikkelaar Rayme Vinson op ingegaan.

In een tweet vertelde de werknemer van Respawn Entertainment dat er 'tons of new content' aan zit te komen, oftewel een karrevracht aan nieuwe content. De tweet zit bovendien vol met grapjes en verwijzingen naar het bericht van KFCGaming dat een meme postte waar Apex Legends als een 'dode' game wordt afgebeeld. De reactie van Vinson werd dan ook met plezier gelezen door verschillende twitteraars.

Het lijkt erop dat Apex Legends dus mooie content gaat krijgen wanneer de game wordt geupdatet, tijdens de E3 wordt het tweede seizoen alvast aangekondigd, wellicht krijgt de battle royale dan een content boost?

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.