Cover-afbeelding

Apex Legends-hackers geband door Respawn Entertainment

Respawn Entertainment blijft kampen met hackers in Apex Legends, de ontwikkelaar bant ditmaal een half miljoen valsspelers.

Respawn bant 500,000 Apex Legends-hackers, de hacks gaan van speed hacks, wall hacks en aimbots. Het lijkt het grootste probleem te zijn dat de ontwikkelaar heeft met zijn battle royalegame, maar er blijven maatregelen genomen worden.

Afbeelding voor artikel Apex Legends-hackers geband door Respawn Entertainment

In de patch notes van de Wild Frontier-update schreef Jay Frechette, Community Manager van Respawn: “Terwijl ik dit schrijf zijn er al 499,937 accounts geband voor cheaten.” De meesten daarvan komen uit de Aziatische regio's.

Bovendien zijn die cijfers voorlopig alleen maar voor PC-gamers, het is welbekend dat hackers actiever zijn op de computer dan op console. Maar ook heeft het te maken met de anti-cheat-software die PS4 en Xbox One standaard gebruiken voor hun consoles.

Lees hier alles over het eerste seizoen Apex Legends: Wild Frontier, dataminers ontdekten al een nieuw wapen en ook is dit dé truc om je battle pass snel uit te spelen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.