Cover-afbeelding

Apex Legends: Gibraltars Dome of Protection is nutteloos

Een bug in Apex Legends heeft ervoor gezorgd dat de Dome of Protection van Gibraltar geen schade meer blokkeert van sommige wapens.

Een bug in Apex Legends heeft ervoor gezorgd dat de Dome of Protection, de ultimate van Gibraltar, niet meer werkt tegen sommige wapens. Dat is niet de bedoeling van de kracht die alle schade zou moeten stoppen voor vijftien seconden lang.

Afbeelding voor artikel Apex Legends: Gibraltars Dome of Protection is nutteloos

Op Reddit postte iemand een filmpje waar de bug wordt ontdekt, in de video plaatst de Gibraltar-speler de Dome en toch wordt hij geraakt door de vijanden. In de video gaat het om de Havoc Rifle die de speler toch raakt. Er is ook te zien dat de plaatsing van de dome half in een gebouw staat, wat een reden zou kunnen zijn waarom het fout loopt.

*google* “can the havoc rifle shoot through gibraltar’s shield?” from r/apexlegends

Dit is niet het eerste probleem met Gibraltar in de battle royale van Respawn Entertainment, eerder bleek zijn schild al vreemd te reageren op sommige 'throwables' en eerder klaagde de community al over de hitbox die oneerlijk groot zou zijn.

Het past in het plaatje waar Apex Legends zich momenteel in bevindt, veel spelers klagen over de game en haken af, de kijkcijfers zijn al drastisch gedaald sinds de launch van de game. Respawn Entertainment reageerde nog niet op de bug.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1131 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.