Cover-afbeelding

Apex Legends dataminers ontdekken nieuw wapen

Een gloednieuw wapen is ontdekt door dataminers in de code van Apex Legends, de L-Star EMG.

Het eerste seizoen Apex Legends is net van start gegaan en het lijkt erop dat Respawn Entertainment snel met een nieuw wapen komt voor de game. Dataminers ontdekten de L-Star EMG al eerder in de code van de game, maar is het wapen écht te zien.

Wanneer het wapen wordt uitgebracht is onduidelijk, maar er wordt verwacht dat het snel is. De L-Star heeft een lange loop en een bipod onderop voor extra stabiliteit, of dat ook echt effect heeft in-game of slechts voor de looks is, weten we niet.

Afbeelding voor artikel Apex Legends dataminers ontdekken nieuw wapen

Wel weten we de damage-stats van het wapen, volgens Dexerto is een schot op het lichaam goed voor 21 damage en een headshot voor 42. Als die cijfers kloppen, wordt het meteen een van de krachtigste wapens in de game.

Apex Legends groeide snel uit tot een van de grootste games ter wereld en wordt constant gedatamined voor de laatste updates. Toch zei Respawn Entertainment dat niet elk lek klopt en dat spelers al het nieuws met een korreltje zout moeten nemen, dat gezegd hebbende klopte het 'leak' over Octane wel.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.