Cover-afbeelding

Apex Legends datamine toont nieuwe NPC's en wapens

Mogelijk wordt er binnenkort aantal nieuwe features toegevoegd aan de game. Een datamine heeft verschillende bestanden onthuld die daar op wijzen.

Het is geen geheim dat het goed gaat met Apex Legends. Verschillende teams zijn al op zoek naar professionele spelers en ook is inmiddels het eerste Beneluxtoernooi geweest. De makers van de game zitten niet stil en een datamine van RealApexLeaks (via IGN Benelux) toont aan dat er binnenkort mogelijk nieuwe features aan de game worden toegevoegd.

De datamine wijst op een Flamethrower, NPC's en Remote Turrets. Deze features zijn gevonden uit bestanden die je in onderstaande tweets kunt bekijken. Helaas is er verder nog niet veel informatie bekend. Gezien de teksten bij de vlammenwerper lijkt het erop dat dit wapen ver in ontwikkeling is.

Over de NPC's is op dit moment ook weinig bekend. De bestanden kunnen wijzen op bots die beschikbaar kunnen komen in een oefenmodus. Het kan ook zijn dat er respawn bots zijn of dat je items kunt gaan upgraden bij NPC's die zich over de map hebben verspreid. Wellicht krijgen we morgen, 12 maart 2019, meer informatie hierover. Dan verschijnt volgens de geruchten namelijk de eerste Battle Pass voor Apex Legends. LEAK: Something about a flamethrower was found in the game files. I don't exactly know what it does (I'm Dumb, Idk how a flamethrower works). (via @AustinScriver) #ApexLegends #ApexLegendsBattleRoyale #ApexLegendsLeaks #Apex #ApexPartner #Apexlegendsclips #Apexlegendscommunity pic.twitter.com/iOv9SWSf3d — Apex Legends - News & Leaks (@RealApexLeaks) 8 maart 2019

  • Sven Rietkerk

    Sven Rietkerk400 artikelen

    Ademt games en heeft een obsessieve interesse in League of Legends. Speelt daarnaast dagelijks Hearthstone.