Cover-afbeelding

Apex Legends: Wie is Crypto de nieuwe Legend?

Apex Legends krijgt een nieuwe Legend en alles wijst erop dat het om Crypto gaat, dat is via leaks gebeurt uit Respawn Entertainment's gamefiles. Dit weten wij al.

Zwaarden en drones

Crypto is de naam die steeds vaker terugkeert in leaks en geruchten rondom Respawn Entertainment's battle royale, Apex Legends. Mogelijk komt de nieuwe legend in Season 3 de game in.

pathfinder apex legends respawn entertainment crypto tease season 3

Op 2 juli werd Season 2 afgetrapt van Apex, naast aanpassingen op de map en andere nieuwe content waaronder nieuwe cosmetische upgrades, was de komst van Wattson als nieuwe legend het meest gehyped. Via leaks wisten we echter al langer dat Wattson het legend-roster zou komen versterken en nu lijkt het erop dat Crypto een gelijkaardig leven gaat leiden.

crypto apex legends respawn entertainment season 3

Crypto werd geteased in artwork voor Pathfinder, hij is het personage met dreadlocks met zijn rug tegen de muur met een groen-wit jasje aan. Het lijkt er trouwens op dat hij een zwaard met zich meedraagt, hebben we met een mêlee-specialist te maken?

Respawn teasde Crypto ook al, in een leak was een laptop te zien die kan wijzen op de abilities van de nieuwe legend. Op Twitter bevestigde ontwikkelaar Tina Sanchez dat er nieuwigheden naar Apex Legends onderweg zijn.

apex legends crypto laptop tease season 3

Volgens de leaks wordt dit de kit van de nieuwe champion, Crypto:

Tactical: Aerial Drone - Surveillance camera drone, lasts for 40 seconds, 200 meter range. Can be destroyed. Can hack doors, loot bins and pick up banners with drone.

Passive: Neuro Link - Crypto and teammates see what surveillance drone detect up to 30 meters away.

Ultimate: Weapon Drone EMP - Charge up an EMP blast from your drone. Deals shield damage, slows enemies and disables all traps

Wattson heeft een Twitch Prime-skin waar spelers nu problemen mee ondervinden en het Iron Crown Event check je hier.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.