Cover-afbeelding

Apex Legends: Nieuw personage Crypto wellicht melee-specialist

Apex Legends-fans speculeren al over de nieuwe Legend die gelekt werd, Crypto. Respawn Entertainment onthulde nog geen officiële berichten, maar dit weten we al.

Samurai-zwaard-zwaaiende badass?

We weten zeker dat Wattson de nieuwe Legend wordt bij de introductie van Season 2 Apex Legends, alleen hebben dataminers naar verluidt een andere, nieuwe Legend gevonden die Crypto zou heten. Veel meer dan dat weten we nog niet, maar volgens de bronnen moet het om een melee-expert gaan.

Volgens een Reddit-gebruiker wordt Crypto een melee-Legend wat wel een verfrissing zou zijn omdat er nog geen pure melee-personages in de game zitten. Hij bedacht een concept dat gebaseerd is op wat de dataminers ontdekten: als passive zou Crypto extra melee-damage doen aan vijanden, zijn eerste actieve ability zou hem kogels laten ontwijken/blokkeren met zijn melee-wapen (volgens 10EXP moet het een zwaard worden).

Voor de volgende ability zouden de bronnen een 'Jamming'-kracht hebben onthuld, daarmee moet Crypto in staat zijn om vijanden in de buurt te verstoren en te weten wanneer een ultimate werd gebruikt. Let wel op dat niets van bovenstaande krachten werden bevestigd door de ontwikkelaar en uitgever Respawn Entertainment.

Lees hier alles over het Legendary Hunt Event en over de updates aangekondigd voor Season 2.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.