Apex Legends brengt nog geen battle pass uit

Tijdens een livestream van het team achter Apex Legends werd de aankondiging van de battle pass verwacht, die kwam er niet. Respawn Entertainment wil snel meer informatie geven.

De community verwachtte de aankondiging van een battle pass voor Apex Legends tijdens een livestream op dinsdag. Tijdens de stream werd echter al snel duidelijk dat de pass er niet snel aan zal komen, wel wordt verwacht dat een nieuwe legend snel naar de game toe komt .

Het eerste seizoen van Apex Legends zou van start gaan met de nieuwe legend, Octane. Tevens zou het de battle pass debuteren voor Respawn Entertainment's game, in een statement schrijft het bedrijf echter hoe de vork in de steel zit.

Veel speculatie, weinig validiteit

“Veel zaken zweven rond op het internet sinds de release van Apex Legends”, begint het statement. “Het is leuk om te speculeren en te graven, maar niet alles moet als bron worden gezien”, gaat het bericht verder en lijkt daarbij te hinten op de tien gelekte legends die door dataminers werden gevonden . “Er staan zaken in die oud zijn, die we in het verleden hebben getest of waar we nog aan aan het bouwen zijn. Wij testen veel prototypes en besluiten dan of het wel of niet in de game komt.”

Toch wordt nog steeds verwacht dat het openingsseizoen van Apex Legends niet zo lang meer op zich zal laten wachten, net als nieuwe speelbare personages. Check hier onze guide voor elk personage en lees ook over de nieuwe items in Apex Legends .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.