Cover-afbeelding

Apex Legends' Legend bonus seizoen 1 uitgelegd

Apex Legends heeft het eerste seizoen geopend met een battle pass, een nieuwe Legend en een bonus die spelers helpt te levelen door met verschillende personages te spelen.

De battle pass in Apex Legends heeft spelers iets gegeven om voor te spelen, de grind die we al goed kennen uit Fortnite. Respawn Entertainment pakt het nét wat anders aan en wil dat spelers uit hun comfort zone treden door meer personages te gebruiken.

Afbeelding voor artikel Apex Legends' Legend bonus seizoen 1 uitgelegd

Als je lang overleeft met verschillende Legends kan je tot 25000 battle pass points verdienen per personage. Op die manier kan je razendsnel werken aan het je battle pass en de loot die daar bijhoort.

Het is een manier om sneller aan de hoge hoeveelheden experience te komen die nodig is om verder te komen in de battle pass. Ook leert het de spelers om elk personage te leren kennen, dat helpt weer in toekomstige games om de zwaktes van elk personage uit te buiten.

Er werd al een nieuw wapen ontdekt in Apex Legends en ook check je hier alles over de Wild Frontier en het eerste seizoen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.