Vanavond wordt Clash getest in Europa

Na de mislukte rollout van de nieuwe competitieve Clash-modus in League of Legends gaat Riot Games vanavond een stress test houden op de Europese servers.

Een paar weken geleden was het de bedoeling om met een grandioos openingsweekend de gloednieuwe Clash-modus te vieren. Dat ging echter niet zoals gepland en wegens technische problemen werd het uitgesteld. Riot Games liet al weten alle middelen in te zetten om de kampioenschapsvorm die elk weekend zou plaatsvinden te laten functioneren.

Op de Oceanische servers werd al eerder getest of de problemen opgelost waren en vanavond wordt het getest op de Europese servers. Als je mee wil doen met je team kan je de 'gewone' prijzen winnen zoals een Clash Orb en banners. De eisen zijn dat je tenminste Honor Level 2 bent, dat je een SMS-link hebt met je profiel en dat je een team hebt natuurlijk. Deelname is gratis en gaat van start om 19:00 CEST. Je zal spelen in een bracket van vier teams zodat iedereen twee wedstrijden speelt en is daarmee precies dezelfde als in de regionale beta's van eerder in het seizoen.

We hopen met heel ons hart dat de test zal slagen want Riot's community is momenteel erg ontevreden met alle grote veranderingen in de afgelopen paar maanden.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.