Team Liquid tankt vertrouwen op Supermajor China

De Supermajor van China is afgelopen, het DOTA 2-toernooi was de laatste grote test voordat The International 8 van start gaat komende zomer. Team Liquid pakte de overwinning en tankt vertrouwen.

De Supermajor is de laatste wedstrijd in DOTA 2's Pro Circuit, de titel werd gepakt door de huidige wereldkampioen, Team Liquid. De Noord-Amerikanen wisten van Virtus.Pro te winnen in een spannende finale.

De finale was een best of five en alle vijf de games waren nodig om Team Liquid als winnaar te kronen. Door de overwinning is de vloek die TL had op Majors verbroken, er werd geen enkele Major gewonnen afgelopen seizoen en de punten werden alleen maar in Minor championships gehaald.

Door de winst in China te pakken heeft het team nu 3,375 Pro Circuit-punten waardoor ze boven PSG-LCD eindigen maar wel achter Virtus.Pro dat de eerste plek behoudt.

Behalve een goed gevoel en een leuk zakcentje zal Team Liquid vooral de vorm mee willen nemen naar TI8 komende zomer. Daar moet de echte ommekeer van het seizoen gemaakt worden en de titel verdedigd worden.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.