Speelschema internationaal PUBG-toernooi bekend

De setup van het Noord Amerikaanse kwalificatietoernooi voor de Playerunknown's Battlegrounds Global Invitational 2018 is uitgebracht. Er gaan 320 teams meedoen om een van de 20 deelnemende squads te worden voor het eindtoernooi.

Op 24 mei gaat het kwalificatietoernooi van start, in een week gaan 300 van de 320 deelnemende teams afvallen om zich via de knockoutfase te gaan plaatsen voor de Global Invitational. Er worden zestien lobby's gevormd en de tien beste squads per lobby zullen doorgaan naar de volgende ronde. In die tweede ronde valt weer de helft van de overgebleven teams af en de 80 gelukkigen mogen naar de kwalificatiefinale in Burbank, Californië.

Eind juni wordt daar van de 22e tot de 24e gestreden voor drie tickets naar de PubG Global Invitational die in Berlijn wordt gehouden. Het internationale toernooi is vanaf 25 juli tot 29 juli te zien, daar doen tien regio's mee waarbij Noord-Amerika, Europa en Azie de meestee afgevaardigden mogen leveren met drie afgevaardigden. De andere regio's leveren twee teams zoals Korea, China en Japan.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke781 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.