Cover-afbeelding

Six Invitational heeft grotere prijzenpot dan ooit

Rainbow 6: Siege Invitational heeft de grootste prijzenpot die de game ooit kende en wordt in Montréal, Canada gehouden.

Zoals gebruikelijk reizen de beste Rainbow 6: Siege-teams af naar een locatie om zich te bewijzen op de Invitational. Dit jaar gaat het evenement door in Canada, Montréal emt een prijzenpot van meer dan één miljoen dollar. Bovendien wil Ubisoft toekomstige esportsplannen toelichten én een documentaire uitzenden tijdens het gebeuren.

Afbeelding voor artikel Six Invitational heeft grotere prijzenpot dan ooit

Dit is het derde Six Invitational-toernooi en is eigenlijk het wereldkampioenschap Rainbow 6: Siege. Teams als Penta Sports, G2 Esports en FaZe Clan zijn allemaal van de partij. Naast de competitie wordt ook het vierde competitieve seizoen van de tactische shooter aangekondigd net zoals Ubisoft's documentaire To Win It All: The Road to the Six Invitational.

Kortom, hét Rainbow 6: Siege-evenement staat voor de deur, 11 tot en met 17 februari. Naast de beste teams en spelers ter wereld wordt duidelijk welke weg Ubisoft in wil slaan met de game.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1095 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.