Cover-afbeelding

Rainbow Six Benelux League Season 3 gewonnen door Trust Gaming

Trust Gaming heeft de Rainbow Six Benelux League-finale gewonnen in de ESL studio in Haarlem van Solwing Esports met 2-0.

Overtuigend

Deapek, Meadzz, Quadzy, Leonski en Avaiche wisten overtuigend van Solwing Esports te winnen nadat ze in de halve finale afrekenden met Flash Point. Solwing werd met 2-0 verslagen waardoor Trust Gaming zich voor de tweede keer tot het beste team van de Benelux kroont, in het eerste seizoen deden ze dat ook al.

In de ESL studio in Haarlem waren bovendien ook twee Rainbow Six: Siege-legendes aanwezig om de analyse van de finale te verzorgen, Jessica 'Jess' Bolden en Alex 'Z1ronic' Dalgaard bezochten Nederland voor deze gelegenheid.

z1ronic

De prijzenpot dit jaar bedroeg zo'n 11500 euro en daar ging 4000 euro van naar Trust Gaming. Het vierde seizoen van de Rainbow Six Benelux League gaat komend najaar van start.

Lees hier alles over Operation Phantom Sight met de nieuwe operatoren Nokk en Warden. Ook kan je hier alles lezen over de nieuwe streamdienst Uplay+ en over Rainbow 6 Quarantine.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.