Odyssey: Gratis skinshard te verdienen

De nieuwe Odyssey skins voor League of Legends zijn in de afgelopen patch geland in de client. Je kan ze gratis verdienen door een vriend uit te nodigen of een inactieve account online te laten komen.

UPDATE: Er schijnen problemen te zijn op de Europese servers voor deze beloning.

De skins voor Jinx, Yasuo, Malphite, Ziggs, Sona en Kayn zijn afgelopen week uitgebracht door Riot Games samen met een nieuwe questline en een spelmodus voor PvE-liefhebbers. Heb je echter geen zin om geld neer te leggen voor een freshe look op de rift? Geen probleem, je kan een gratis skin shard verdienen door een vriend uit te nodigen.

In de LoL-client heb je bij de quests de optie “Call for Backup”, als je via daar een nieuwe speler uitnodigt krijg je een gratis, willekeurige skinshard van een van de Odyssey-skins. Als al je vrienden al spelen kan je het bericht ook naar een account sturen dat al twee maanden inactief is, Lukt het dan nog niet, dan kan je ook een nieuwe account aanmaken of je eigen smurf gebruiken.

Als je met je partner in-game andere missies volbrengt kan je ook nog het nieuwe Summoner's Icon verdienen. Beide spelers moeten vervolgens het icon activeren en een Extraction missie spelen, waarna de beloning op te halen is in je lootmenu.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke886 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.