Meld je nu aan: PUBG-competitie in de Benelux

De ESL Benelux organiseert twee nieuwe Player Unknown’s Battlegrounds-competities in de Benelux, dat komt door de toenemende populariteit van Battle Royale-games, vandaag start de ‘PUBG Duo Community Cup Benelux’ en vanaf morgen gaat de ‘PUBG Squad Proving Grounds Tournament Benelux’.

Je kan je vandaag nog aanmelden voor een van de twee gloednieuwe competities en het hoeft niet hardcore te zijn. De PUBG Duo Community Cup Benelux is een casual competitie waarbij vriendenteams van twee het tegen elkaar opnemen. In deze eerste competitie gelden elke week andere regels, zoals het spelen zonder voertuigen of het spelen met slechts één type wapen. Dat is een leuke variatie waar het de bedoeling is om met plezier te spelen, je moet geen expert zijn in PUBG om hieraan mee te kunnen doen.

Het Squad Proving Grounds Tournament Benelux is voor de serieuze esporter, waarbij teams van vier elke week strijden voor de befaamde chicken dinner – de prijs voor het winnen van een wedstrijd. Iedereen die zestien jaar of ouder is en in de Benelux woont kan zich aanmelden via de website van ESL Benelux . Kan jij met je squad de rest de baas op de online-battleground? Hier kan je jezelf bewijzen en de beste esporter worden in de PUBG Benelux-scene.

Aan populariteit geen gebrek!

PUGB is momenteel een van de populairste Battle Royale-games ter wereld. ‘Battle Royale’ is een speltype waarbij 100 spelers in een arena het tegen elkaar uitvechten todat er één winnaar overblijft. Dit kan individueel, maar ook in teams van twee of vier. Jaap Visser, Managing Director van ESL Benelux is erg blij met deze aankondiging: “Wij willen alle gamers in Benelux graag de kans bieden om PUBG ook in competitievorm te spelen. Of je gewoon voor de fun speelt, of een serieuze esports carrière ambieert, dat maakt met de komst van deze twee nieuwe competities niet uit”.

ESL Benelux voegt met PUBG een nieuwe game toe aan haar esportsportfolio. Momenteel lopen er verschillende competities voor: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Rainbow Six: Siege en Overwatch. Voor meer informatie rondom alle competities, kijk je op Twitch , Twitter , Facebook en de website van ESL Benelux .

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.