Cover-afbeelding

League of Legends Worlds: Louis Vuitton ontwerpt de bekerhouder

Louis Vuitton heeft de bekerhouder van de League of Legends Worlds-trofee ontworpen. Ook zijn de groepen bekendgemaakt voor Worlds 2019 in Parijs, Frankrijk.

Ook de groepen zijn bekend

Riot Games en Louis Vuitton hebben een partnerschap aangekondigd voor de League of Legends Worlds 2019 in Parijs, Frankrijk. De hoofdstad van design en mode, daarom is de Summoner's Cup in een design van de ontwerper geplaatst met de iconische print.

lousi vuitton league of legends worlds 2019

De koffer waar de prestigieuze beker in wordt verscheept is een uniek design, letterlijk want er wordt maar ééntje van gemaakt. Eerder ontwierp het Franse designer huis ook zulke bekerhouders voor onder meer de FIFA Wereldbeker en de Rugby World Cup. Dat de volgende in dat rijtje voor een esportscompetitie is, is een grote eer voor de competitieve gamescene.

Ook werden de groepen bekendgemaakt voor Worlds 2019, bij de vier groepen komt steeds nog één team dat zich via de Play-In moet kwalificeren. Groep A: G2 Esports, Griffin en Cloud9. Groep B: FunPlus Phoenix, J Team en GAM Esports. Groep C: SK Telecom T1, Fnatic en Royal Never Give Up. Groep D: Team Liquid, ahq e-Sports Club en Invictus Gaming.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.