Cover-afbeelding

League of Legends: Rift Rivals heeft programma bekendgemaakt

NA neemt het weer op tegen EU tijdens Rift Rivals, het toernooi tussen Mid Season Invitational en de nieuwe splits per regio. Team Liquid en G2 esports nemen het weer tegen elkaar op.

Rift Rivals 2019 gaat door tussen 27 en 29 juni in de Verenigde Staten, het is een competitie waarbij regios die elkaars rivaal zijn het tegen elkaar opnemen. De Europese teams reizen ditmaal af naar de LCS Studio in Los Angeles om de Amerikanen te verslaan, of dat te proberen althans.

Afbeelding voor artikel League of Legends: Rift Rivals heeft programma bekendgemaakt

De beste drie teams van de LEC en de LCS nemen het tegen elkaar op in een minicompetitie, dat zijn aan de Amerikaanse kant: Cloud9, Team Liquid en TeamSoloMid. De Europese afgevaardigden zijn G2 esports, Origen en Fnatic. Oftewel de top drie uit elke competitie na de Spring Split.

Het toernooi begint op 27 juni om 21:00 en het speelschema moet nog bekendgemaakt worden, de kaartverkoop start op 29 mei, er wordt verwacht dat tegen dezelfde datum het speelschema bekend is.

Lees hier alles over het Mid Season Invitational en de imposante finale tussen Team Liquid en G2 esports. Check ook alvast waarom Riot Games het belangrijk vindt dat er one shot champions in de game blijven en check ook waarom Perkz geen fan is van Rift Rivals

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.