Cover-afbeelding

Fortnite: Red Strike Starter pack onthuld

Fortnite Season X komt volgens verschillende leakers met een nieuw Starter Pack genaamd Red Strike. We hebben de eerste beelden kunnen zien.

Een goed begin van Season X

Nieuwe Fortnite-spelers kunnen aan de hand van zulke Starter Packs snel en makkelijk aan nieuwe cosmetische items komen, net als een handvol V-bucks. Normaliter ben je zo'n vijf euro kwijt aan een pack, Fortnite hoef je echter niet betalend te spelen.

Via Shiinahebben we een eerste blik kunnen werpen op het Season X Starter Pack dat naar verluidt voor 600 V-bucks aan te schaffen is. Concreet krijg je daar een back bling voor samen met een nieuwe outfit, we zagen nog niets over een 'harvesting tool'.

Volgens de laatste berichten gaat de nieuwe patch van Fortnite live voor 16 augustus, dat moet meteen het begin zijn van Season X. Meestal komen zulke updates in het midden van de week, dus we houden de Epic Games Launcher in de gaten.

Check ook al hoe Airwaks en RL Grime het Fortnite Pro Am-toernooi wonnen en lees alles over de Chug Splash en Prop Hunt-mode voor creative.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.