Fortnite doet aankondiging tijdens The Game Awards

Fortnite-fans hebben iets om naar uit te kijken tijdens de Game Awards, Epic Games is van plan een aankondiging te doen.

Dat staat in een tweet van Geoff Keighley, producer en bedenker van de Game Awards. De cryptische tweet  zorgt voor speculatie onder de Fortnite-fans. Op Reddit worden vele theorieën gespuit, zo denken sommige dat er een speciaal, in-game event zal plaatsvinden.

Men denkt dat het lijkt op de plotselinge cinematic die plaatsvond wanneer de kubus explodeerde. Zo’n event vindt meestal plaats aan het einde van een seizoen. Dit is discutabel omdat seizoen zeven al een aantal uur voor de Game Awards begint.

Een andere theorie gaat over de ‘Limited Time Mode’, Wreck-It-Ralph heeft zijn gezicht ook al laten zien in Fortnite. Er bestaat dus een kans dat we een gelijkaardige gamemode krijgen als op het Thanos-evenement. Toen konden spelers veranderen in Thanos, de ‘mad-titan’ uit Avengers: Infinity War.

Seizoen zeven zal donderdag zes december live gaan. Wil jij weten wat seizoen zeven kan betekenen voor esports? Lees dan hier hoe seizoen zeven misschien een Ranked-mode introduceert .

  • Sam

    Sam95 artikelen

    Esports noob tweede klas. Fortnite en Tom Clancy dilettant.