Fnatic speurt E3 af voor talent

Fnatic zoekt naar Fortnite talent op de E3 in Los Angeles volgende week. Dat heeft alles te maken met de competitie die in het seizoen 2018-2019 van start gaat.

Op de tweede grootste gamebeurs ter wereld lopen natuurlijk veel gamers rond, daar wil het Europese team Fnatic gebruik van maken. Om een rooster te kunnen vormen voor het aankomende Fortnite-seizoen gaat het team tryouts houden op de E3.

Van 12 tot 14 juni is het mogelijk om Johan “Ettnix” Bengtsson te imponeren met je bouw- en schietskills in Epic Games' Battle Royalespel. “Voor spelers met een passie voor esports is dit een unieke kans. Het enige dat je moet doen is langskomen en je beste beentje voor zetten”, verteld hij.

Omdat er nog geen competitieve scene is in Fortnite is het lastig voor teams om af te toetsen wat ze nodig hebben in een speler. Het is al gebleken dat de grootste streamers niet noodzakelijk de beste zijn op competitief niveau, een kampioen kan in iedereen schuilen.

Als je mee wil doen voor een plekje in het Fnatic team dan kan je een solo game spelen onder toeziend oog van de staff. Je maakt bovendien kans op prijzen van DXRacer, een merk voor gamestoelen dat een partnerschap heeft met Fnatic. De beste speler van de dag mag met een Fnatic toetsenbord naar huis.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke978 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.