Cover-afbeelding

FIFA 19 krijgt een eNations League

De FIFA heeft bekend gemaakt dat er een speciale eNations League aankomt in 2019. Het toernooi vindt plaatst op 13 en 14 april.

De eNations League zal een voorloper zijn van de FIFA eWorld Cup 2019. Via de officiële site is te lezen dat er in totaal drie events worden georganiseerd. Het eerste event vindt plaats op 13 en 14 april 2019. Hier kunnen alleen spelers aan meedoen die door de FIFA zijn uitgenodigd.

In totaal zullen er 32 spelers meedoen en worden er zestien landen vertegenwoordigd. De teams komen uit alle verschillende werelddelen. Zo doen er teams mee uit de UEFA, AFC, OFC, CAF, CONMEBOL en CONCACAF.

Het evenement is onderdeel van de Majors die onderdeel uitmaken van de EA Sports Fifa 19 Global Series. Dat betekent dat er naast de eer ook 1.500 Global Series punten en geldprijzen te winnen zijn.

Meer informatie over de deelnemende landen, de locatie van het event en de overige events zal later via de officiële site bekend worden gemaakt. Natuurlijk lees je dat daarna ook op e-sports.nl

  • Sven Rietkerk

    Sven Rietkerk400 artikelen

    Ademt games en heeft een obsessieve interesse in League of Legends. Speelt daarnaast dagelijks Hearthstone.