Cover-afbeelding

DOTA 2: Vier teams kwalificeren zich voor The International 2019

Na het MDL Disneyland hebben Team Liquid, Fnatic, LGD en Ninjas in Pyjamas zich verzekerd van een plek op The International 2019.

Het MDL Disneyland is afgelopen en de beste DOTA 2-teams streden in het attractiepark voor de prestigieuze titel én wellicht een spot voor het wereldkampioenschap, The International. Team Secret wist de competitie te winnen, maar vier andere teams haalden in Parijs genoeg punten om deel te mogen nemen aan het grootste DOTA 2-toernooi van het jaar.

Afbeelding voor artikel DOTA 2: Vier teams kwalificeren zich voor The International 2019

Team Liquid, Fnatic, LGD en Ninjas in Pyjamas wisten zich dankzij hun klassering te verzekeren van een plek op het WK, maar zij zijn niet de eerste gekwalificeerden. Eerder plaatste de winnaar van MDL Disneyland, Team Secret, zich als eerste al voor The International, Virtus Pro, Evil Geniuses en Vici Gaming schaarden zich daar snel bij.

Er zijn nog vier tickets te vergeven, om die te kunnen claimen moeten de teams nog presteren op de EPICENTER Major, waar het leeuwendeel van de overgebleven punten te claimen is. De gesloten kwalificatie voor dat toernooi begint op 15 mei.

Eerder lekte ViCi Gaming de data al voor The International 2019, ook kan je hier zien hoe de OpenAI het opneemt tegen OG.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke1139 artikelen

    League of Legendsfanaat, esportskenner en hard onderweg naar de Gyarados op Pokémon: Go.